ikke dine penge men dit engagement
Sæt spørgsmålstegn ved samfunds konstruktioner og den infrastrukturelle holdning og find etikken ,respekten og dermed din handling .
Hvordan havner egentlig dine og mine penge som kapital til krigsførelse og fremstilling af våben?.  Hvordan kan vi bruge vores etiske ansvar og ønske om ikke selv at støtte krig og våbenfremstilling?.
Hvem står i virkeligdheen for de store co2 og anden drivhusgas udslip og hvad kan vi egentlig gøre for at påvirke det ? .
Hvem er interesseret i store dyrefabrikker og de derved nødvendige biogas anlæg ?.
Hvordan kan vi fastholde de landsforeninger på ordet ,der påstår en etik og bæredygtighed og visioner for dyrevelfærd ,global retfærdighed og bæredygtig jordbrug ?.
Hvordan stopper vi profittens magt og lovliggørelsetil at ødelægge regnskove og økosystemer og vores livsgrundlag?.
Hvordan skaber vi en  modvægt til at være nødt til at støtte nogle dagligvare butikkers kapital spekulation i politiske partier og ubæredygtig og uetisk handel og investering ,  når man egentlig bare vil ha mad på bordet ?.
Hvordan siger vi Nej tak til kæmpe udslip af co2
 udslip på grund af overprodikkeuktion og ubæredygtig produktion ?
Hvordan fastholder vi retten til sin arbedsplads ,og retten at beholde sin arbejdsplads her i landet ?. 

Hvordan  påvirker vi  folk til at ta  et etisk ansvar overfor flytrafik og pendling og bruge  alternativer?. 
Er  kampen om velfærd = med flere penge i lønningsposen? .Virkelig velfærd  handler det ikke om  mere  gratis kollektive goder ,gratis kollektiv trafik ,kortere arbejdstid ,  indflydelse på sin arbejdsplads, retten til et ustresset arbejdstempo, plads til sygdom og dødsfald og personlige kriser ,lige mulighed fo tandpleje og sundhed ?.
Hvad kan vi gøre for at bremse industrien og markedskræfterne og lokal kapital spekulation i at få lov at ødelægge lokalmiljøer og medføre økosystem død?.
Skal lokale folk oplyses om at der bliver produceret våben og våbendele i deres område og er  det okay? .vi skal ikke glemme at våben blir produceret for at slå nogen børn og voksne ihjel verden over.
Er den
private ejendomsret til jord og naturresourcer ikke uetisk ?
Har vi et politi der opfører sig som rollemodel og beskytter de socialt svageste ?. 
 Må voldsmonopolet tæske børn ,skønt det er ulovligt i vort samfund at slå børn,?
Er det iorden at voldsmonopolet  slår og blander sig i arbejder og andre politiske konflikter ?
Er det iorden at  voldsmonopolet har regler som gør det langt lettere at gribe til tåregas ,end regler for hærens brug  af tåregas ?.
Er det iorden at affyre store mængder tåregas der er sundhedsfarligt og derudover  også er meget stærkt forurende for lokalmiljøet, på grund af feks besættelser af tomme ubrugte offentlige huse ?.
Hvorforhar  det aldrig  været vigtigere at støtte sin lille lokalbutik?.
Hvordan påvirke lokalproducenter til at lave gode velsmagende veganer og vegetarretter  til trætte sultne pomfritbørn med forælde der må ha mad på bordet på 10 minutter ?
Hvordan bevidsgøre  om at veganer og vegetar mad det kan være med til at nedsætte c02 udslip og andre drivhusgasser og også på sigt måske påvirke den overproduktion af dyr til kød vi har i danmark ?
Hvordan sætter vi   Fokus på hvormange dyr der bliver produceret i danmark pr person , og hvorfor ?.Producere om et dyr er et væmmeligt ord og viser vores samfundsopfattelse af dyr 
Vi ydmyger mange bistandsklienter og andre udsatte grupper og hvad kan vi gøre for at ændre på det ?
hvorfor en del  demente feks ligger og råber hjælp alene det meste af dagen og en del demente forsvinder fra plejesteder og farer rundt ude i kulden iført underkjole . Hvem er det der svigter i vort system og hvad kan vi gøre ?
Hvordan få åbnet øjnene for det ansvar der ligger hos det enkelte menneske i at milliarder af dyr lider hver dag som forsøgsdyr for farver for medicin for kosmetik ?
Hvordan får vi åbnet øjnene fordet ansvar der ligger i at lade millioner af pelsdyr leve på under 1 kvadratmete med psykosertil følge for profit og at vi kan stjæle deres pels ?
 Hvem har ret til den viden og teknologi der bliver udviklet på vores universiteter , som kan sikre bedre miljø og mindre c02 udledning .Er det kapitalisterne og markedskræfterne eller er det os mennesker?
 kapitalismen prøver trods sin uduelighed for menneskets som et humant og etisk væsens overlevelse, i øjeblikkert at omforme sig.Kapitalismen kan
ikke løse verdenskrisen , for den er krisen i si tvæsen .Så vi skal være på forkant og klar til at forstå og se hvilke ansigter den tar på .Det ender vel med den lancerer etik, ha ha ,og markedsgør det


Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

17.07 | 20:20

økologi er et værktøj til etisk revolution og forstår man hvad økologi er og at alt hænger sammen så er det miljø mæssig revolution

...
17.07 | 20:13

Håber det har besvaret dit spørgsmål ,ellers er du velkommen til at skrive igen.Mener det handler om bedre valg for at leve med naturen og ikke imod naturen

...
17.07 | 20:07

et bedre valg for miljøet,end soya, når vi taler foder til landbrugsdyr er feks dansk øko-hø,skov og overdrev græsning/føde finding

...
17.07 | 19:59

Økologisk dyrket soya fra lande tæt på forbrugeren og altså ikke tredie verdens lande er bedre valg miljømæssigt end kød og komælk

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE