Idag d.25-7-08 er demonstrationen aflyst ,venter lige og ser hvordan tingene udvikler sig.
Så er der meldt ud fra den afdeling der sidder med sø cykel rute projektet at politiet ikke har ville acceptere en fællessti for fodgængere og cykler.Så vidt oplyst har politiet så accepteret at Sortedams Dosseringen bliver opdelt i cykelsti og i fodgændersti ,opdelt med en hvid stribe . Så vidt forstået vil man ikke gøre nogen tiltag for at dæmpe farten på cyklisterne på Sortedams Dosseringen .
Det er svært at tro at det bliver uproblematisk med en cykelsti for hurtigkørende cyklister i et rekreativt område.At cyklister der har travlt ikke respekterer færdselsloven og opdeling ser man hver dag på f.eks nørrebrogade . Er der ikke plads og cyklister ikke kan nå at stoppe tar mange cyklister fortovet i brug med høj hastighed. Vi har et cyklende folkefærd der for en stor dels vedkommende opfører sig hensynsløst og slet ikke kender eller respekterer færdselsreglerne . Følg med i den videre udvikling her.Hvorvidt demonstrationer fortsættes eller filming af de faktiske forhold på Sortedams Dosseringen eller andre tiltag skal lige genovervejes efter de nye sø cykel rute planer og deres konsekvens i virkeligheden . 

Man får mange gode dialoger med både det ulovligt cyklende folkefærd og fodgængere som er for eller imod cykling på Sortedamsdosseringen ved demonstrationerne .Mange folk bliver også ved demonstrationen opmærksomme på  der er modstand og forstår det er farten og den liden hensynstagning der er det store problem Demonstrationerne fortsætter hver  tirsdage og fredage .Så  vil vi demonstrere 2 x om ugen imod cykel sø ruten .Jeg vil opfodre andre modstandere der bor langs ruten at lave ugentlige demonstrationer på `deres Stykke`. .Derefter vil der være demonstration igen Fredag d. 25-7kl. 16-17 ,samme sted .Kom og vis din modstand over at syns og gang handicappede , ældre og naturnydere ,voksne ifølge småbørn ,hundeluftere og os der ikke vil deltage i jeres syge stress og fart hysteri heller ikke længere kan færdes frit her med den ulovlige cykling og den annoncerede sø cykel rute .Alle modstandere af den ulovlige cykling og sø cykel rute er selvfølgelig velkomne til alle demonstrationer .Du kan deltage så lidt eller meget tid du kan og vil.
tirsdag d .10-6 var der demonstration .Jeg flyttede mig langsomt ,ifølge min ret til at være fodgænger her og gå i det tempo jeg har lyst og min ret til at vise de ulovlige cyklister hvad de er parate til .Nogle blev måske forsinket 5 sekunder . Det gjorde at de følte ret til at køre ind i min mave , min side over mine fødder og flere kørte direkte ind i mig. Det viser det fart hysteri der har grebet cyklisterne. Mange undskyldte og sagde de var blevet misinformeret af de ,af Københavns kommune miljø og trafik ,opsatte skilte . De troede det var  lovligt at cykle på Sortedansdosseringen. Andre kørte hurtigt ud i Ryesgade hvor det er lovligt at cykle. Nogle råbte facistsvin og skreeeeg jeg kommer for seeent på arbejde ,ak ak 5 sekunder .Jeg er glad for at jeg ikke er det barn hun måske som pædagog skal hjælpe jakken på når hun kommer på arbejde .Så brækker de da armen hvis de ikke forstår at bøje den hurtigt nok.Nogle sparkede til mit bord med økologiske boller og råbte vi kører dig ned næste gang .Det jeg synes var ret bekymrende var at at de fleste voksne med 1-3 børn sagde at de var ligelade med det var ulovligt . Jeg spurgte hvordan skal jeres børn lære færdselsregler i trafikken  , når i forældre lærer dem at man må gerne ignorerer færdselsregler og ikke behøver ta hensyn til fodgængere.En dag har de små der ikke har lært hensyn i trafikken et rat i hænderne + deres egoisthjul.Jeg synes man sku opdrage de voksne cyklister for de videregir netop den forfærdtelige cyklistopførsel der gør at 70 procent af cyklister der er indblandet i ulykker (det er tal der er opgivet flere steder på nettet )der viser det sig der har cyklisten skylden .Desuden hvis de vil beskytte deres børn i trafikken så er det netop ved at lære børnene færdselsreglerne, så de ved hvad der forventes af en cyklist .
Der kom også forskellige borgere og fortalte om deres sympati for demoen og deres forskelige bekymringer  omkring cykling på Sortedamsdosseringen.
Fredag d 13-6 kl 16-17var der igen demo.Måske var der nogle barnevogns demonstranter jeg overså .Det er jeg rigtig ked af.
tirsdag d. 27-5-08 kl. 8-9  morgen var der demonstration imod den ulovlige cykling og sø cykel ruten  13 kl 16-17 ,hvor dagens tema var andefodring . .Vi mødtes på Sortedamdosseringen ud for plejehjemmet Sølund.Der var demonstration igen  fredag d. 30-5-08 kl. 16 -17 Dagens tema var  kørestole og rollatortræf .Der demonstreres igen tirsdag d. 3-6-08 kl.  8-9 .Dagens tema var spis din økologiske morgenbolle og økologiske kaffe/ the på  Sortedamsdosseringen ved plejehjemmet Sølund . Der var demonstration fredag d .6-6-08 kl. 16-17 dagen tema var hunde og menneske møde .Du kunne komme og vis din og din hunds modstand imod den ulovlige cykling og imod sø cykel ruten .Vi mødtes  på Sortedamsdosseringen ved plejehjemmet Sølund . Planen er at fortsætte tirsdage og fredage samme tid samme sted . Så hold øje med siden.Mød når Du  kan .Lad os sammen gøre modstanden synlig Vi vil sammen udvilke hvilke tiltag og hvilket indhold vores demonstrationer vil få .Vi vil lave hundelufter demo og spis din morgenbolle på dosseringen og rollatortræf  andefodring og meget andet . 
Cykel sø ruten blev vedtaget af borgerrepræsentationen d 15 maj .
Så vidt vides har politiet endnu ikke gives tilladelse til at vestbredden må bruges som fællessti ,hvilket er nødvendig for at gennemføre cykel sø ruten .Så skriv et brev til politiet om din bekymring og hvorfor du er modstander af denne vanvittige cykel sø rute. Vi er nogle stykker her  der er blevet enige om blevet enige om at vi danner en aktiv gruppe som med lovlige midler vil gi sø cykel ruten modstand på mange forskellige planer   .Vil du være med?
 skriv en besked på kontakt siden til `rænkerne`


Demonstration  imod cykel sø ruten på vestbredden af søerne .Demonstration ved  behandlingen af cykel sø ruten i borgerrepræsentationen d. 15 -5-08.Demonstrationen vil være fra kl.16.30 -17.00 ud for plejehjemmet Sølund  på SortedamDosseringen (på stien på  vestbredden af søerne på stykket imellem fredensgade og læsøesgade) ved banneret .   Derefter vil demonstrationen opløses og genopstå kl. 17.30 på Rådhuspladsen  hvor Sø cykel ruten skal behandles i borgerrepræsentationen . Har du bare lyst at deltage i en del af demonstrationen er du meget velkommen til det .Sagen og kampen om sø cykel ruten  er slet ikke slut .Vi som lokal beboere står ikke model til Ritt og Bondams prestige projekt .Ritt og Bondam har foræret sø cykel ruten som valg løfte.Nu skal sø cykel ruten med djævlens vold og magt gennemføres når ikke deres  andre storslåede valgløfter åbenbart kan gennemføres.
Vi i Danmark  skal være klimatopmøde værter ,som foregangsmænd for at ville spare på unødig co2 udslip .Dette unødige projekt ,som en nyanlagt cykelsti er når der allerede findes en cykelsti på den anden side ,kommer til at koste et stort co2 udslip , da stierne skal brydes op og ny belægning skal lægges .Hvordan harmonerer det lige?
hold øje med siden og opslag.
Onsdag
d.9 april blev cykel søruten behandlet i miljø og teknikudvalget kl 15 .Alle med interesse i sø cykel ruten kunne få foretræde og forklare deres synspunkter .
Alle med interesse
 i at  sø cykel ruten bliver flyttet fra vestbredden til den anden side opfordres til at, skrive til f.eks. ældresagen(sølunds beboere og andre handicappede og eller ældre bliver berørt af ruten) til fredningsmyndighederne(søerne er fredede )dyreværnsforeninger (cykelruten kommer til at gå ud over græssende ænder og gæs )eller andre organisationer og myndigheder  .Andre forslag modtages gerne til siden her.
På den anden side af søerne er allerede en cykelsti .Dette prestigeprojekt kommer til at koste mange penge som man f.eks. istedet kunne bruge på at sørge ordentlig for de ældre og demente bla på Sølund som ligger og råber på hjælp omsorg og kontakt hele dagen uden der er personale til det .
Ritt og Bondam indfører tilsyneladende helt ny udemokratisk beslutnings gang på Rådhuset .Før cykel søruten er behandlet på Torsdag i borgerrepræsentationen melder de ud på store skilte ved søerne :at nu må man snart cykle ved søerne .Så vidt vides skal sagen først behandles i borgerrepræsentationen før man må melde det ud .Denne udmelding misinformerer den alm . borger om at cykel sø ruten er vedtaget i borgerrepræsentationen. Det er vel stadig der beslutningen hører hjemme og ikke i Bondams og Ritts kontor.

SÅ VENNER
            NU SKAL DER
          DEMONSTRERES

 imod cykel sø ruten ,langs vest siden af søerne ,tirsdag d. 25-3 kl. 16.30 . Vi mødes ud for plejehjemmet sølund på Sortedams Dosseringen .Det er vigtigt DU kommer .Tag venner ,familie , børn , hunde og luftere ,rollatorer og kørestole og alle sympatisører der bor eller færdes lagngs cykel sø ruten med.Medbring gerne cykelklokker truthorn og andet der larmer og evt fakler,lys og reflekser.Kl. 17 går vi i samlet demonstration en tur rundt i kvarteret.Vi står ikke model til at Rit og Bondam ødelægger vort nærmiljø og har overhørt de massive lokale protester i deres såkaldte borgerdialog.Der er folk her der har kæmpet i mange år imod den ulovlige cykling her.Vi mener ikke cykling overhovedet skal være tilladt langs søernes vestside.Vi er ikke imod cykling og sikre cykel ruter ;men det skal ikke løses på bekostning af fodgængere og natur og miljø.Der er foreslået andre løsninger.Lad os bevare de få steder vi har der lykkeligvis er fri for trafik.At tillade cykling bl.a.lige ud for Sølund , hvor over 400 handcappede , syge og eller ældre burde kunne færdes , er uartigt og uden omtanke for hvordan det indskrænker verden for mange af Sølunds beboere . De fleste tør ikke bevæge sig derud da mange  er meget dårligt gående og med dårlig ballance og går med rolator eller sidder i kørestol og mange er svagtseende .Heller ikke familier med små børn kan bevæge sig frit her .Det er også til gene for hundeluftere og søens ænder.Her hvor man sku ku gå og lade tankerne flyve er der som at gå på en cykelmotorvej på visse tider af dagen.Efter der har været snakket om at tillade cykling her er der yderligere begyndt at køre rigtig mange knallerter her.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

17.07 | 20:20

økologi er et værktøj til etisk revolution og forstår man hvad økologi er og at alt hænger sammen så er det miljø mæssig revolution

...
17.07 | 20:13

Håber det har besvaret dit spørgsmål ,ellers er du velkommen til at skrive igen.Mener det handler om bedre valg for at leve med naturen og ikke imod naturen

...
17.07 | 20:07

et bedre valg for miljøet,end soya, når vi taler foder til landbrugsdyr er feks dansk øko-hø,skov og overdrev græsning/føde finding

...
17.07 | 19:59

Økologisk dyrket soya fra lande tæt på forbrugeren og altså ikke tredie verdens lande er bedre valg miljømæssigt end kød og komælk

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE