Der er ikke indlagt nogen video

video kommer senere
Hvad kan vi egentlig gøre .

ØKOLOGI  OG PSEUDO ETIK ER VED AT BLIVE MARKEDSGJORT.DER SNAKKES I ØJEBLIKKET GMO OG ØKOLOGI OG AFRIKA I SAMME SÆTNING .GMO OG ØKOLOGI SOM ET MIDDEL TIL AT UDRYDDE SULT .SERVERET  SNEDIGT , MEN EN LØGN. PENGEMASKINERIET ER PARAT TIL AT ØDELÆGGE DEN ØKOLOGISKE ETIK, der bygger på jordens bæredygtighed og en hvis diversitet OG .DER DISKUTERES ØKOLOGI OG HVORDAN KAN AFRIKA FÅ DEL I HANDELEN PÅ MARKEDET MED ØKOLOGISKE VARER .MAN ER PARAT TIL AT INDUSTRIALISERER AFRIKAS JORD UDPINE DEN MED ØKOLOGISKE VARE .MED DEN LØGN OM AT DET ER GODT FOR DEN ENKELTE AFRIKANER .MEN ER DET NU DET? .JEG VIL MENE AT MAN VIL ØDELÆGGE DIVERSITETEN RIGTIG SLEMT MED AT DER I STOR STIL SKAL DYRKES VARER I AFRIKA , DER SLET IKKE HØRER HJEMME I DEN AFRIKANSKE JORD
mht.handelsaftaler .
Lave en tænketank .Hvor ingen med  politisk parlementarisk bagrund har indflydelse .Men hvor ideerne udelukkende bygger på visioner og ønske om at sætte naturen dyr og mennesker fri for kapitalist spekulationer.
Screene hvilke firmaer der underbyder varer i afrika .
screene hvilke forretninger firmaer der udnytter og har store interesser handelsaftalerne .Udvælge de der også har søsterfirmaer og lign i andre eu lande .
Dernæst sætte ind som Anima feks gør det (De har en hjemmeside og samler aktivister måske bare 5-10 stk der 2 gange om ugen står med store billeder med chokeffekt af virkeligheden for feks pelsdyr.De stiller sig foran forretningskæder vælger de der er strategisk godt beliggende som feks på strøget , der sælger pels fra dyr der udnyttes af pelsindustrien og lever under forfærdtelige forhold uden hensyn til dyrs behov og aflives feks via strøm i endetarmen og nogle pelses levende. Aktivisterne går så i dialog med forbipasserende og deler løbesedler ud .
Disse aktioner Anima laver har haft en god effekt og gjort at forretninskæder er holdt op med denne uetiske adfærd..Vi skal ha vækket det etiske hos mennesker igen så de ikke passivt ser til , men opdager det er deres ansvar og de har i ndflydelse..
Derudover skal der laves boykot af varer ,som skal spredes feks via send fem mail til dine venner eller arbejdskammerater .Som pres for at firmaer får en human og bæredygtig adfærd.

Afrikanerne har brug for deres varer selv .At transportere fek.s tomater mange hundrede kilometer er ikke godt for co2 udleding heller .ja det er godtnok sandt at feks en tomat  dyrket på friland i afrika bruger mindre co2 ,selv med transport ,end en tomat dyrket i drivhus i danmark .men stadig er en tomat ikke fra afrika serveret her ikke bæredygtig i ordets forstand .
Vi skal finde på noget der kan hjælpe afrikaneren tilbagge til landbruget igen , og til at dyrke bæredygtigt og økologisk .Jeg har hørt økologisk andelstanke og certificering diskuteret Måder vi kan påvirke det på . Det vil være den bedste beskyttelse mod den sult ,der vil komme også pga biobrændsel og pga klimaforandringer.
Vi skal til at tage stilling til i hvilken grad er det nødvendigt for os med varer fra afrika og hvilke er det markedskræfterne der har forført os til .Nye holdninger skal mangfoldigøres i de rige lande.
Men at tro på at parlementarismen kan hamle op eller vil hamle op med kapitalisme canceren er som at tro på djævlens godhed.

Har du ideer til hvad kan vi egentlig gøre som almindelige mennesker så
send en mail via kontaktsiden.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

17.07 | 20:20

økologi er et værktøj til etisk revolution og forstår man hvad økologi er og at alt hænger sammen så er det miljø mæssig revolution

...
17.07 | 20:13

Håber det har besvaret dit spørgsmål ,ellers er du velkommen til at skrive igen.Mener det handler om bedre valg for at leve med naturen og ikke imod naturen

...
17.07 | 20:07

et bedre valg for miljøet,end soya, når vi taler foder til landbrugsdyr er feks dansk øko-hø,skov og overdrev græsning/føde finding

...
17.07 | 19:59

Økologisk dyrket soya fra lande tæt på forbrugeren og altså ikke tredie verdens lande er bedre valg miljømæssigt end kød og komælk

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE