quorn filet med ris og hvidvinssauce , vegetar
1
personer
Det skal du bruge:
Quorn filet med ris og hvidvinssauce ,vegetar ret
Du skal bruge forskellige fortrinsvis økologiske ingridienser
Det meste helst dansk friland narurligvis
1 qvorn filet med hvidløg eller tomat (kan købes i de fleste irma )
1dl parboiled ris , hvedekorn ,spelt korn eller
2dl koldt vand
ca 125 g. champignon
1/4 rød peber
2 ringe rød peber
1 tomat
1 dl tør hvidvin
madlavnings olie
koriander '
salt og peber
Sådan gør du:
skyl korn eller risene i koldt vand .kog dem efter opskrift på pakken til1 person
kom olivenolie på en lille pande og steg qourn fileten gylden brun på begge sider .
rens og skyl champignonerne tør dem godt .skyl og tør den røde peber og skær 2 ringe og ca 1/4 rød peber i små tern .varm lidt olivenolie på en pande og brun champpignonnerne og den røde peber et par minutter .de to peberringe tages af panden og bruges som pynt .krydr med lidt salt og peber og lidt s koriander ti lsæt derefter 1 dl tør hvidvin lad det simrer i nogle minutter .tilsæt en sjat piskefløde eller soya piskefløde og jævn saucen med eller en mel jævning
varm lidt madlavnings olie og lad en stor tomat simrer lidt mos den i oolien og tilsæt lidt salt .Den mosede tomat og peberringen bruges som pynt oven på korn/risene